03/08/2021
Tolong share - share gaiss.
COMMISSION 2K UNTUK BROKER
KAMI, DE’ZAFRON KOPITIAM INGIN MEMBERITAHU BAHAWA CAWANGAN PERTAMA KAMI YANG TERLETAK DI JALAN MERDEKA (GROUND FLOOR, JALAN TUN ABDUL RAHMAN YAAKUB) DI BUKA UNTUK DI AMBIL ALIH DENGAN HARGA 100K (NEGOTIABLE)
PEMBUKAAN UTK MENGAMBIL ALIH SERTA BARANGAN PENUH CAWANGAN KAMI SEPERTI DISENARAIKAN BERIKUT :
1. Kerusi dan meja penuh
2. Stall
3. Peralatan dapur dan lain2
Boleh datang sekali utk melihat barangan dan tidak menjual barangan satu2
Kebolehan lokasi :
1. Tempat yang strategik
2. Dipenuhi oleh pejabat pelbagai agensi
3. Breakfast , lunch and dinner 85% penuh setiap masa
4. Parking free
5. Pertengahan pusat bandar dan pertengahan antara kampung
Alasan utk di ambil alih :
1. Kami,De’Zafron kopitiam akan berpindah ke lokasi baharu yang terletak di Jalan Haji Taha ( MENGAMBIL ALIH CAWANGAN DAPUR KAMPUNG ) yang lama.
2. Dalam masa yang sama, kami masih mengekalkan nama De’Zafron cuma di tukarkan kepada nama baharu iaitu (DAPUR ZAFRON) dalam masa di buka nanti.
3. Selain itu, cawangan yang baru akan beroperasi tidak lama lagi dan mengeluarkan menu yang baharu serta NEW ENVIRONMENT kepada anda semua.
Kepada sesiapa yang berminat utk berniaga dan ingin mengambil alih perniagaan kami. Boleh hubungi kami di talian : 01110162367 ( ed zafron / dillah) utk perjumpaan dan pertanyaan lanjut.
Benefits: kepada introducer daripada buyer, kami juga akan memberi commission sebanyak RM2000 tunai kepada 1 orang introducer sahaja yang terlibat dalam rundingan langsung. Sekian terima kasih.