25/05/2016
Selamat Datang Ke Konsep Perniagaan Aplikasi Mobile *OG1Asean*!
*Program Jana Keuntungan dari Penjimatan 2016*
🌐 *Sebuah Program Keperluan yang Sesuai Untuk Semua* 🌐
🎯OG1Asean beroperasi dibawah Naungan Syarikat:
Kilauan Padu Services Sdn Bhd.
(CEO - AHMAD ROHAIZAD BIN DAUD)
Syarikat yang berdaftar sejak 2004.
🏢Ibu Pejabat di Wisma UOA Centre, Jalan Pinang, Kuala Lumpur.
Mempunyai beberapa anak syarikat yang menceburi pelbagai bidang seperti:
🔘Networking 20%,
🔘Manufacturing Industry 20%
🔘Govt. Project Tender 10%
🔘Telco & Bill Collector 30%
🔘Apps Software Developmnt 10%
🔘Construction & Engineer 10%
OG1Asean merupakan Produk Perniagan Terbaru Syarikat berfungsi sebagai Pay Bill Services Provider melalui Platform Aplikasi Mobile bagi Syarikat-Syarikat GLC seperti TNB, Astro, Syarikat Bekalan Air, TM, Syarikat Telco dan banyak lagi untuk bayaran bil dan reload prepaid.📺📻💡📱 🚀
Pelancaran rasmi OG1Asean pada 30 April 2016 dan kami adalah Agen Perintis Perniagaan ini.🚀
🔸INFO BISNES OG1Asean🔸
*OG1Asean* adalah *Platform Prabayar* menggunakan *technology aplikasi mobile* yang *Mudah, Pantas* dan *Lebih JIMAT.* bagi tujuan:
1⃣ Membayar Bil-Bil TNB, ASTRO, TM, UNIFI, Sykt Bekalan Air & Indah Water.
2⃣ Membayar Bil Postpaid Semua Telco
dan
3⃣ Membeli Top Up Prepaid Semua Telco
Semua transaksi hanya dengan *menggunakan ID* dalam *akaun aplikasi mobile OG1 Asean* anda yang khusus. *OG1Asean sebagai Paymaster Telco n Utilities* adalah Service Provider dan Bukan Agen.
🔴 *Konsep OG1 yang Unik* 🔴
1. Kami fokus dan komited kepada bidang perniagaan prabayar dengan menyediakan perkhidmatan voucher tambah nilai mudah alih antarabangsa untuk syarikat telekomunikasi dan penyedia perkhidmatan utiliti yang lain.
2. Kami menggunakan konsep pemasaran rangkaian yang membayar komisen dari hasil pemasaran dan memberi ganjaran penjimatan kepada semua pemilik ID akaun OG1 melalui rebate point mingguan bagi tujuan pembayaran bil masing2.
Sebagai insentif galakan dan motivasi p**a semua pemilik ID boleh mengumpul mata ganjaran utk melayakkan mendapat Reward dari hasil target jualan yang mereka capai, tanpa had masa.
3. Siapa yang mempunyai telefon mudah alih pasti akan menambah nilai prabayar atau melanggan perkhidmatan postpaid dari pengendali perkhidmatan telco.
Apabila pelanggan membeli Kredit tambah nilai mudah alih dari OG1 atau membayar bil, keuntungan akan dikongsi semula kepada ahli.
*Faedah 1: Mobile Reload Credit.*
Kami menyokong kebanyakan syarikat telekomunikasi dunia. Ahli-ahli akan menikmati topup secara online melalui sistem kami dengan mudah.
*Faedah 2: Peluang Perniagaan Global.*
Kami adalah jaringan perniagaan telekomunikasi. Hanya ahli SAHAJA boleh menikmati sebahagian besar daripada manfaat dan ahli juga boleh menjual Top Up kepada orang ramai bagi tujuan pembayaran bil-bil utiliti dan Top Up credit Telefon atau Pospaid dengan tambahan KEUNTUNGAN sebanyak 5%✨.
🔴🌟KAMI JUGA AKAN MEMBERIKAN KOMISYEN TAMBAHAN JIKA AGEN MENDAPATKAN AGEN BARU!!!⭐🔴 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
Pm/ whatsapp selanjutnya
01128043252/ 0126265896