26/01/2025
Παναγιώτης Λοΐζου και Παναγιώτης Τσαππής στο Doppio’s Cafe
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου
Ώρα Έναρξης: 21:30
Είσοδος €5
Πληροφορίες / Κρατήσεις:
99 958980 - 99 796875
Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων
Ο Παναγιώτης Λοΐζου είναι ερμηνευτής και τραγουδοποιός. Ξεχωρίζει για την μοναδική χροιά του και μέταλλο φωνής, που συνδυάζεται με δυνατές ερμηνείες και εκρηκτική εμφάνιση στην σκηνή. Γράφει μουσική και στίχους και αυτό το διάστημα ετοιμάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.
Έχει εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ και συναυλίες σε Κύπρο και Ελλάδα και συνεργάστηκε με μεγάλους έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, Παντελής Θαλασσινός, Φώτης Σιώτας, Δημήτρης Μπάσης.
Το περασμένο χειμώνα πραγματοποίησε και συνεχίζει και φέτος μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων και συναυλιών σε μουσικές σκηνές και μπαρς στην Κύπρο ενώ τον περασμένο Οκτώβριο βρέθηκε σε Αθήνα & Πάτρα σε δύο sold out Παραστάσεις. Στην Αθήνα εμφανίστηκε στη γνωστή μουσική σκηνή «ΗΛΙΟΝ Plus».
Ο ίδιος κινείται σε παραδοσιακούς, ροκ & έντεχνους ρυθμούς. Στο Doppio’s Cafe θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τους δημιουργούς που τον επηρέασαν αλλά και τραγούδια από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο. Μια παράσταση που ακροβατεί ανάμεσα στην παράδοση του χθές και τον ηλεκτρισμό του σήμερα. Με τραγούδια και διασκευές από την παράδοση, το έντεχνο, το Ρόκ μέχρι και επιλογές έκπληξη απ’το παλιό καλό λαϊκό τραγούδι.
Μαζί του θα είναι ο εξαιρετικός μουσικός και τραγουδοποιός Παναγιώτης Τσαππής που θα παίξει Κιθάρες, νέυ και μπουζούκι.
Σελίδες:
Facebook: https://www.facebook.com/share/1AfAvYftgj/?mibextid=LQQJ4d
Instagram: https://www.instagram.com/panagiotis_loizou?igsh=a3Uza3NvcmM0OHIz&utm_source=qr