Restoran Ljubičić

Restoran Ljubičić Domaćinstvo 'Ljubičić' nudi uslugu tradicionalne domaće kuhinje i ribljih specijaliteta, te pre Poseduje zasebno kupatilo,bežični internet kao i kablovsku TV.
(22)

Domaćinstvo ,,Ljubičić'' se nalazi na adresi Stražilovska br. 3, u samom centru Sremskih Karlovaca, na putu prema Vidikovcu i Stražilovu. U okviru domaćinstva nalazi se soba sa dva kreveta i pomoćnim ležajem. Uz prenoćište i doručak nudi kompletan meni tradicionalne domaće kuhinje (ručak-večera). Domaćinstvo ,,Ljubičic'' je pored domaće kuhinje poznato i po odličnoj ribljoj čorbi i ribljim specija

litetima (Zoran ribar). Uslugu ishrane nudi u zasebnoj sali u kojoj će te osetiti starinski duh i tradiciju Sremskih Karlovaca. Kapacitet sale je do 25 osoba. Prijatan ambijent u domaćinstvu će upotpuniti boravak na terasi okruženoj zelenilom i prelepim pogledom na Prvu srpsku gimnaziju. Cilj domacinstva ,,Ljubičić'' je da spoji duh tradicije i gostoprimstva, da upotpuni vaš boravak u Sremskim Karlovcima i da se sa najlepšim utiscima i uspomenama vratite.

Address

Strazilovska 3
Sremski Karlovci
21205

Telephone

+381063542107

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Restoran Ljubičić posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Restoran Ljubičić:

Share

Category


Other Restaurants in Sremski Karlovci

Show All